Тиймбилдинг
БЧК, НУЛЦ на БЧК, НУЛЦ, Лозен
15925
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15925,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Идеална локация за вашият
тиймбилдинг в близост до София
Тиймбилдинг
ПАРТИ ЗОНАПарти зона до 100 човека
външна и вътрешна зона
ПОЛЯНИПоляна „Св. София“ (голяма поляна + сцена)
Поляна „Рождество Богородично“
Поляна „Св. Петър и Павел“
Земетръсен симулаторЗеметръсен симулатор + кратка лекция
(при обявено предварително желание )
Конферентен център6 оборудвани зали

Тиймбилдинг

О
рганизация на тиймбилдинг НУЦ на БЧК, организирза тиймбилдинги, различни забавни игри на открито, подходящи за всички възрасти, итереси и предпочитания.Базата на НУЦ е разработила множество програми според цели на заниманието и екипа. Освен утвърдните тиймбилдинг програми, Базата на НУЦ, благодарние на дълголетна традиция на ноу-хау и обмен на опит, разработва нови индивидуални програми.
Всички спортни занимания са осигурени от квалифицирани инструктори, които мога да предложат индивидуални програми за използването на  спортните съоръжения.
Трениране способности за работа с партньор и изграждане на доверие. Времето се разваля, опънете палатковия лагер „на
сляпо” и побързайте…
Игри за насърчаване на съобразителност и работа под напрежение. Игри трениращи работата в екип и синхрона в работата с
партньори.
Организация на тиймбилдинг Базата на НУЦ разполага с модерен, екологичен, спортно- развлекателен център с възможности за провеждане на спортни занимания на открито и закрито.
Еко бивак за 30 лагеруващи, както и пътеки за оцеляване на площ от 4 декара, които предоставят отлични условия за учебни и образователни посещения, детски лагери, екологични и социални атракции.