Структура на НУЛЦ на БЧК
БЧК, НУЛЦ на БЧК, НУЛЦ, Лозен
14833
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14833,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Структура на НУЛЦ на БЧК
Националният учебен център /НУЦ/ е специализирана учебна структура на БЧК лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/. Центърът провежда обучение по Първа долекарка помощ на работното място, Първа долекарска помощ на деца до 8 годишна възраст за родители, учители и възпитатели в детски градини, здравословни и безопасни условия на труд, превенция и подготовка при бедствия аварии и катастрофи, и курсове за професионална квалификация. Програмите и условията за обучение ще намерите в съответните раздели на настоящия сайт.

 

Центърът предоставя условия за  фирмени обучения, зелени училища, провеждане на семинари, конференции, тренинги, тиймбилдинги и обучения по проекти и програми. Същият разполага с 10 учебни зали с различен капацитет /от 25 до 200 души/, хотел, ресторант, фитнес, сауна, дискотека и спортни съоръжения за развлечения през свободното време. Учебната база отговаря напълно на Държавните образователни изисквания и разполага с мултимедийни прожектори, флипчартове, бели дъски, кабелен и Wireless интернет, полигон за практическо обучение по Първа долекарска помощ и симулатор на земетресения.

 

Националният учебен център на БЧК е разположен в красива гориста местност в подножието на Лозенската планина на 20 км. от центъра на София. До него може да се достигне с обществен транспорт /автобуси № 5 и с личен автомобил. Центърът разполага с безплатен охраняем паркинг.

 

Националният Учебен Център на БЧК е мултифункционална организация, занимаваща се в сферата на обучението на частни лица, фирми, правителствени и не-правителствени организаций.